- Komerční sdělení -finance
DomůRady a NávodyRajčatová polévka s čerstvou bazalkou

Rajčatová polévka s čerstvou bazalkou

Ingredience:

2 menší červené cibule
1 stroužek česneku
250 g drcených rajčat
80 g másla
3 dl červeného vína
1 vázanku čerstvé bazalky
1 l vývaru
sůl
pepř
2 PL krystalového cukru
strouhaný parmazán

Authentic Gazpacho. Spanish Cold Tomato Soup. Flat lay top-down composition on dark wooden background. Horizontal image with copy space.

Postup:

Nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme nakrájený česnek, drcená rajčata a cukr a nakonec podlijeme červeným vínem. Dusíme přibližně 3 minuty. Přidáme vývar a nasekanou bazalku. Vaříme přibližně 20 minut, dokud polévka nezhoustne. Hotovou polévku rozmixujeme, ozdobíme lístky bazalky a parmazánem.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

PR článek